Raspspecialiteiten

TEBBEN is producent van vers geraspte kaas in diverse vormen en maten. Ons assortiment bestaat uit binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten. Deze importeren wij rechtstreeks van de fabriek. U kunt bij ons terecht voor geraspte kaas, saladeblokjes, kaasstiften en geschaafde kaas. Vraag onze specialisten naar de diverse mogelijkheden.

Verpakking naar wens

Ook onze verpakkingsmogelijkheden zijn zeer divers. Zo verpakt TEBBEN in zakjes en in hersluitbare verpakkingen. U bepaalt zelf op welke wijze de kaas verpakt wordt, wij kunnen in ieder gewenst gewicht verpakken, vanaf 10 gram tot en met 5 kilo.

Extra mogelijkheden

TEBBEN etiketteert haar producten volgens de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Op verzoek kunnen wij exacte productspecificaties overleggen. Heeft u een eigen merk? Wij bieden u de mogelijkheid om onze kaas en kaasproducten onder private label te verpakken.

Assortiment geraspte kaas

Goudse jong belegen kaas
Vanwege zijn typische kaassmaak is deze Goudse kaas van TEBBEN uitermate geschikt voor pasta’s, pizza’s, sauzen en diepvriesproducten.
Goudse jong belegen kaas

Oud-Hollandse kaas
Deze heerlijke natuurgerijpte oud-Hollandse kaas leveren wij gesneden in reepjes. Dit product is met zijn pittigere smaak ideaal voor het garneren van diverse gerechten of in de uiensoep.
Oud-Hollandse kaas
Geitenkaas
Geitenkaas is smeuïg van structuur en zacht van smaak. Door zijn milde karakter is geitenkaas zeer geschikt voor verwerking in diverse salades.
Geitenkaas
Gruyère
Gruyère is een stevige (roomgele/wat is dit) kaas. De smaak is zachtpittig en hartig. Deze kaas is bijzonder geschikt als basis voor een kaasfondue. Door zijn specifieke smaakeigenschappen is Gruyère ook uitermate geschikt voor het maken van diverse sauzen.

Gruyère

Pizzamix
Deze mix is bijzonder geschikt om af te bakken en ideaal als topping op pizza’s.
Pizzamix

Pecorino
Pecorino is zouter en pittiger van smaak. TEBBEN adviseert deze kaas voor toepassingen op diepvriesmaaltijden en voor het garneren van bijna alle salades.

Grana Padano
De originele Parmasan Grana Padano leveren wij geraspt en is door de verfijnde smaak uitermate geschikt voor het garneren van verse salades of carpaccio.
Grana Padano

Cheddar
Cheddar is een traditionele Engelse kaas. Mede door zijn oranje kleur geeft hij aan gerechten een aparte uitstraling. Door het goede smeltgedrag is deze kaas ideaal te gebruiken voor warme gerechten. Traditioneel is deze kaas te vinden op een goede hamburger.
Cheddar

Mozzarella
Mozzarella beschikt over een neutrale smaak, de structuur is zeer zacht. Deze eigenschappen maakt dat mozzarella van oudsher de basis vormt voor een originele Italiaanse pizza.
Mozzarella2

Top