Over Tebben

Vanaf 1985 specialiseerde TEBBEN zich in het veredelen van kaas en kaasproducten. Onze medewerkers werken met veel enthousiasme aan de hoge kwaliteit van de verschillende soorten kaas. Sinds januari 2014 produceert TEBBEN op authentieke Italiaanse wijze haar eigen buffelmozzarella van regionale buffelmelk. Ook de boerenkaas van TEBBEN is volgens eigen receptuur, hierop ontvangen wij veel positieve feedback.

De klant is koning

Klanttevredenheid en klantgerichtheid staan heel hoog in het vaandel. Daarom geeft TEBBEN altijd een eerlijk en oprecht advies en werken wij uitsluitend met verse, hoogwaardige ingrediënten.

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten hebben natuurlijk andere wensen dan de consument. Wij kunnen met u meepraten over afzetmarkten, kwaliteitseisen en hoeveelheden. Ook voor de ontwikkeling van uw private label kunt u bij TEBBEN terecht.

Kaas met smaak

Kaas van TEBBEN is altijd vers, het is een kwalitatief hoogwaardig product dat een smaakvolle bijdrage levert aan gerechten voor de grote en kleine keuken en dat tegen een concurrerende prijs.

Direct contact met de consument

Komt u wel eens op de markt in Noord-Limburg? Dan is Kaashandel Tebben een vertrouwd gezicht voor u. Sinds 1958 zijn wij te vinden op de markten rondom Venlo en Blerick. Op deze manier houdt TEBBEN direct contact met de consument en blijven wij op de hoogte van wat er bij uw klant leeft. Hierdoor hebben wij de juiste oplossingen voor u klaarliggen.

 

Top